360 Tuna Fishers Forum banner

Williams Party Boats (Kapitan John) Harmonogram jesienny 2024

2.7K views 14 replies 9 participants last post by  Mangochas  
#1 ·
Capt Cody & Capt Jill opublikowali swój jesienny harmonogram na 2024 rok, który można rezerwować na stronie internetowej Williams Party Boats. Cena pozostaje taka sama i wynosi 425 $ za 36-godzinne wyprawy na tuńczyka.

#4 ·
Czy nadal przydzielają ci miejsce i zmuszają cię do pozostania tam, nawet podczas łowienia tuńczyka? To było lata temu, kiedy byłem, ale pamiętam, że musiałem jigować pod prąd, ponieważ przydzielono mi miejsce po drugiej stronie łodzi, więc mój jig skutecznie przechodził pod łodzią. Nigdy nie wróciłem.
Oczywiście wybierasz miejsce podczas rezerwacji, chociaż tak naprawdę łowisz na swoim miejscu tylko podczas łowienia dennego, nawet wtedy możesz się przenieść, jeśli znajdziesz obszar, który lubisz, kilku uda się na dziób podczas łowienia dennego.

Do łowienia tuńczyka będziesz miał rzuty na dziobie i po prawej burcie.
Wszystkie jiggingi odbywają się po lewej burcie łodzi.

jbuyrum, anulowano mi 5 kolejnych wycieczek. Mam nadzieję, że lepsze dni nadejdą, począwszy od 26 września.

#10 ·
Moje 36 godzin na jutro zostało odwołane 😔.
Trudną stroną dla mnie jest to, że mój kalendarz nie pozwala na odpowiednie przełożenie.
Jeśli ma ci to poprawić samopoczucie, my też odwołaliśmy nasze. Pogoda była straszna z prognozą 10-15 węzłów. 15-20, które zapowiadają na jutrzejszy wieczór, będzie brutalne. Jak dotąd był to wyboisty czerwiec.